Gastenboek

Hallo, wat leuk dat je een bericht achterlaat.

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.237.27.159 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
7 berichten.
Andrea Andrea heeft geschreven op 18 september 2022 om 21:46
Vanmorgen van Marcel een privé-excursie gehad in de N3MP. Ondanks een paar flinke buien genoten van dit mooie natuurgebied. Bijna 40 vogelsoorten gezien. We zagen watersnippen overvliegen, heel veel puttertjes, boerenzwaluwen en fouragerende lepelaars. Ik leerde over jizz en grondelen en hoe torenvalkjes muizen vanuit de lucht spotten. In het laatste plasje zagen we ook nog een Geoorde fuut en een Rosse stekelstaart. En tot slot een heerlijk kopje thee om op te warmen.
Patrick en Lieke Patrick en Lieke heeft geschreven op 11 juni 2022 om 11:40
2e Pinksterdag een excursie gedaan met Marcel door de Nieuwe Driemanspolder in Zoetermeer. Was net als de excursie door Meijendel met hem een erg leuke excursie. Hij ziet en hoort veel en heeft veel leuke weetjes. Ook voor mijn 11 jarige dochter maakt hij de excursie leuk. We gaan zijn agenda zeker in de gaten houden voor een volgende excursie.
Caroline Molenaar Caroline Molenaar heeft geschreven op 18 december 2021 om 17:41
Vanmiddag een hele inspirerende natuurwandeling gedaan met Marcel. Vanuit de personeelsvereniging van RVO was deze wandeling ingeschoten als een soort 'gewone' wandeling door het bos. Het werd een bijzondere ervaring van 'herondek de natuur'.. Marcel liet ons stilstaan bij de 'gewone dingen' in het bos waar je normaliter niet bij stilstaat. Wat doen mossen op een tak, hoe zingen vogels in de bomen, wat zit er onder het bladerendek op de grond. Een super wandeling waardoor je nooit meer 'gewoon' door het bos loopt. We boeken zeker een vervolg!
Beheerdersantwoord van: Marcel
Beste Caroline, Hartelijk dank voor je bericht. Fijn dat ik jullie die bijzondere ervaring heb kunnen geven en dat jullie nu nooit meer meer 'gewoon' door het bos lopen. Ik neem jullie graag mee voor een vervolg.
Mieke de Graaf Mieke de Graaf heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 15:23
Vanochtend voor het eerst de Driemanspolder in onder begeleiding van een echte vogelaar. Marcel heeft op enthousiaste en vakkundige manier mijn hart verwarmd voor de vogelwereld. Mijn intentie was om 'meer' waar te nemen op mijn eigen natuurwandelingen en die ingang heeft Marcel mij gegeven. Ik hoop vaker mee te wandelen, want dit smaakt naar 'meer'!
Ineke Ineke heeft geschreven op 3 augustus 2021 om 14:14
Marcel is een gepassioneerde vogelaar en natuurmens. Ik heb genoten van de interessante en gezellige natuurbeleving in de Driemanspolder. Marcel dankjewel en tot ziens!
Stephen Stephen heeft geschreven op 23 juli 2017 om 21:11
De fotografieworkshop was niet alleen leerzaam maar ook vooral gezellig. Veel kunnen experimenteren met diverse instellingen met onverwachte resultaten. Nooit gerealiseerd dat er op een paar vierkante meter zoveel te fotograferen valt. De Amsterdamse waterleidingduinen is een mooie locatie met veel uitdaging. Ik ga daar zeker nog eens terug.
Robert Robert heeft geschreven op 22 juli 2017 om 20:28
He Marcel, dank je voor de workshop vandaag. ik heb veel geleerd over belichting, positie en de natuur. was ook leuk om je weer eens te zien na 27 jaar.

Reacties zijn gesloten.