Hoge Veluwe

 

Hert01

Afgelopen weekend een heerlijk weekend in de natuur geweest. Heerlijk gewandeld op de Hoge Veluwe en zondag was de Veluwse fotografiedag. Een dag in het teken van de natuurfotografie. Er waren lezingen en workshops.
Op de Hoge Veluwe weer een aantal mooie vlinders gezien, zoals de heivlinder.
Na de fotografiedag ben ik naar de wildbaanweg gegaan om het schouwspel van de edelherten te bekijken. Het is een fantastisch gezicht om die mooie herten te zien. Daar heb ik een tijd doorgebracht en toen de herten weer het bos in waren gegaan, ben ik weer vertrokken. Bij een ander veld stond een donker dier ver weg in het veld. Toen ik deze met mijn verrekijker bekeek, bleek dat een wildzwijn te zijn. Dat was erg gaaf om te zien.
Deze werd niet veel later verjaagd door een kudde hindes en het hert liep achter de hindes aan.
Ze lieten zich goed zien en het hert heeft een paar keer lopen burlen.
Toen de schemer inviel ben ik weg gegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.