Na regen komt zonneschijn


Na de zomerstorm van afgelopen woensdag 5 juli, keek ik op de donderdagavond naar buiten en zag dat het wel eens een prachtige zonsondergang zou kunnen gaan worden. Ik ben naar de Nieuwe Driemanspolder gereden en daar heb ik een fantastische zonsondergang kunnen aanschouwen. Toen de zon bijna onderging kleurde de lucht prachtig oranje. En door de aanwezige wolken, was het een spektakel. Ik heb daar hele mooie foto’s van gemaakt.
Vrijdagavond beloofde het ook weer een mooie avond te worden, dus weer naar mijn favoriete polder. Daar heb ik genoten van een veldleeuwerik met zijn snavel vol insecten en een opvliegende sperwer met een prooi. Helaas ging die net te ver zijn prooi op zitten eten.
Wat is dat toch geweldig genieten in die prachtige polder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.