Keukenhof


Afgelopen weekend was de Keukenhof geopend en mocht 5000 personen per dag ontvangen. Ik kon voor de vrijdag een ticket kopen en heb meteen een afspraak moeten maken voor een coronasneltest. Deze heb ik donderdag gedaan en binnen 20 minuten kreeg ik de negatieve uitslag. Daarmee en uiteraard het entreebewijs kon ik vrijdag bij de Keukenhof naar binnen. Ik zorgde dat ik er vroeg was, want ik wilde wel uitgebreid van deze dag genieten. Met een tas vol cameraspullen, eten en drinken heb ik daar de hele dag rondgelopen. Het is geweldig om daar te lopen zonder de “normale” drukte. Er stonden veel mooie kleurige bloemen in bloei, maar er waren er ook veel die nog uit moesten komen. Van de vele in bloei staande bloemen heb ik geweldig genoten en heb ik veel foto’s gemaakt. Hier en daar zat ik op een knie of lag ik op de grond.
Er liepen meerdere mensen met een camera rond en met sommige maakte ik ook een praatje. Er hing een heerlijke ontspannen sfeer.
Tegen 19:00 uur vond ik het genoeg en ben naar huis gegaan, waar ik 500 foto’s moest gaan uitzoeken.
Het was een supermooie dag in een fantastisch mooi park.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.